Zonder licht geen tuin Zonder licht geen tuin

IN-LITE 12 VOLT BUITENVERLICHTING

Overdag geniet je volop van je huis, interieur en natuurlijk je buitenruimte. Wanneer de avond valt, creëer je met goede verlichting comfort, veiligheid en sfeer. Binnenshuis maar zeker ook buitenshuis. in-lite biedt je 12 volt buitenverlichting van een kwalitatief Nederlands ontwerp met hoogwaardige LED lichtbronnen en 5 jaar garantie. Duurzaam en energiezuinig dus. Met in-lite haal je het mooiste in je buitenruimte naar boven!

Laat je inspireren

In-lite laat je zien dat de mogelijkheden van buitenverlichting eindeloos zijn en dat de aanleg niet moeilijk hoeft te zijn. Daarnaast zorgt het design van in-lite buitenlampen ervoor dat je ook overdag sfeer toevoegt aan je tuin. Laat je inspireren en bekijk de brochure ‘The book of in-lite’ online of vraag ‘m hier gratis aan.

BEKIJK DE BROCHURE
Zonder licht geen tuin

VEILIG EN EENVOUDIG AAN TE LEGGEN

Het 12 volt systeem is veilig voor mens en dier. Daarnaast is het gemakkelijk aan te leggen, aan te passen en uit te breiden. In deze video kun je zien hoe het in-lite systeem werkt.

wat licht kan doen

Weten wat in-lite voor jouw tuin kan doen?

Haal ook het mooiste in je buitenruimte naar boven en vraag je dealer om een persoonlijk lichtadvies. Je kunt hier ook de in-lite buitenlampen bekijken. Zelf alvast aan de slag met een lichtplan? Bekijk dan het in-lite 5 stappenplan.

NAAR STAPPENPLAN